Ceea ce mulți oameni nu realizează despre antreprenoriat este că poate fi foarte obositor și necesită cantități imense de forță mentală și fizică. Având atâtea lucruri în mintea ta și atât de multe sarcini de îndeplinit, este important să te asiguri că te menții în cea mai bună formă posibilă, astfel încât să-ți poți oferi întregul potențial în fiecare zi, menținând în același timp un stil de viață sănătos.
Recomandările pe care le ofer sunt destinate antreprenorilor care doresc să aibă mai multă grijă de ei înșiși, de la dietă la exerciții fizice.
Dacă le urmezi îți poți maximiza productivitatea, ceea ce duce în cele din urmă la un succes mai mare în compania ta!
Uite care sunt cei 6 pași pentru o productivitatea mai bună având mai puține kilograme
Pasul 1: Motivația de a pierde în greutate
Ca femeie, caută mereu modalități de a-ți crește productivitatea. Una dintre ele poate să fie slăbitul.
Când ai mai puține kilograme, de fapt începi să simți mai multă energie și rezistență pentru a avea o zi productivă. În plus, te simți mai bine cu tine și cu aspectul tău atunci când ai mai puține kilograme.
Pentru orice femeie antreprenor, pierderea în greutate nu înseamnă doar să ți se potrivească acei blugi din liceu, ci este important să te simți bine mental și fizic pentru cea mai bună versiune a ta.
Pasul 2: Definește-ți obiectivele
Ca femeie antreprenor, este important să fii clară cu privire la obiectivele tale de pierdere în greutate. Poate îți dorești să pierzi în greutate din motive de sănătate, pentru a-ți îmbunătăți aspectul fizic sau pentru a te simți mai încrezător. Indiferent de motivele tale, este important să fii specific cu privire la obiectivele tale. Notează-le și uită-te la ele constant.
Urmărește progresul pe măsură ce lucrezi pentru a-ți atinge obiectivul. Dacă te simți descurajat, reamintește-ți lucrurile uimitoare care se vor întâmpla când vei atinge acest obiectiv - toate hainele care se vor potrivi mai bine, complimentele oamenilor din jurul tău și chiar capacitatea de a te mișca mai ușor.
Pasul 3: Fă pași de bebeluș
Multe femeie antreprenor încearcă să slăbească prea repede și apoi renunță atunci când nu văd rezultate. Cu toate acestea, luarea unor decizii prin pași mici te va ajuta să pierzi în greutate treptat și să te simți mai motivat să continui. Încearcă să îți stabilești un obiectiv de a pierde 1-2 kilograme pe săptămână.
Poate că nu pare mult, dar se adună în timp! Dacă slăbești 1 kilogram pe săptămână, înseamnă aproximativ 52 de kilograme pierdute într-un an. Și dacă slăbești 2 kilograme pe săptămână, înseamnă 104 kilograme pierdute într-un an! Dacă sună intimidant sau dificil, amintește-ți - chiar și pașii mici te pot duce unde dorești să ajungi în cele din urmă.
Pasul 4: Nu renunța ușor
Trebuie să fii motivat și să nu renunți când lucrurile devin grele. Când ai un obiectiv, trebuie să te ții de el și să-l vezi. Acesta este ceea ce face ca antreprenorii să aibă succes. Ei nu renunță atunci când lucrurile devin dificile, găsesc o modalitate de a trece și de a face lucrurile să se întâmple.
Ce te împiedică să-ți atingi obiectivele? Nimic!
Dacă ești suficient de hotărât, nimic nu te poate împiedica să-ți atingi obiectivele.
Totul este despre perseverență și să nu renunți niciodată la tine sau la ideile tale.
Pasul 5: Colaborează cu un mentor
Pe măsură ce afacerea ta crește, vei avea nevoie de tot mai mult sprijin. În primul rând, vei avea nevoie de o echipă grozavă care să te ajute să îndeplinești obiectivul. Dar ai nevoie și de un proces ghidat de un mentor care te sprijină pentru a te menține atunci când lucrurile devin grele.
Oricare ar fi, asigură-te că ai pe cineva pe care să te bazezi atunci când lucrurile devin grele. Nu spun că antreprenorii nu pot face față singuri acestor lupte, dar este întotdeauna plăcut să ai câțiva oameni apropiați în colțul tău.
Acest ultim pas poate părea de bun simț, dar atât de mulți antreprenori uită de ei înșiși în procesul de a-și înființa propria companie.
Pasul 6: Învață din greșeli
Ca antreprenor, este important să înveți din greșelile tale pentru a-ți maximiza productivitatea. La urma urmei, dacă nu faci greșeli, nu înveți și nu crești. Cheia este să iei toate lecțiile pe care le poți de la eșecurile tale și să le aplici în afacerea ta de acum înainte.
Acest lucru te va ajuta să ai mai mult succes pe termen lung.
Ar trebui să te gândești la ce ai face diferit acum că știi ce s-a întâmplat.
Care ar fi fost acel rezultat mai bun?
Ce s-ar fi putut face altfel?
De asemenea, ar trebui să vă gândiți de ce s-a întâmplat acest lucru - ce lipsuri erau sau ce nevoi nesatisfăcute? S-a făcut o greșeală? Au fost necesare resurse care nu erau disponibile?
Dacă acești 4 pași au fost pentru tine un share la acest articol poate ajuta și alte femei antreprenor și după aceea programează-te la o întâlnire de consultanță 1-1 prin care să afli cum poate un antreprenor să se mențină sănătos, cu mai puține kilograme și să evite bolile, făcând mici schimbări în dieta sa.
Comments